Friday, April 10, 2009

Low Power


Uuish..!! Penat tul aku 2-3 hari ni...Sakit kepala sakit badan..fuh! Nikmatnya idop klu dapat urut badan ala2 SpaQ.. xtau la nape...penat bebenar rasanya...Xsabar plak nak tgu 24 hb ni...nak rest puas2 kat Cameron Highland..hehe

Erm..maybe sebab keja kot...Tdo tak cukup..5-6 jam jek sehari..Pagi2 dah keluar pi keja..Brk1st pun kadang2 xsempat amik..Staf plak skang suka wat hal..Masing2 penting kan diri..nak kata aku berat sebelah xde plak...Padahal aku yang paling ringan dan dah abis ringan aku ngan diorg...nak cuti aku cover, bg claim hour...Tapi mcm lepaskan anjing tersepit..Last2 aku gak keja 12 jam..14 jam...lunch ntah kemana..dinner pun xdan..Macam ni la nasib keja ngan K****G..

Nape ek? Memandangkan aku Jejaka Melayu Terakhir kat department tu...bos plak lg..tapi aku bukan nak bersikap perkauman la kan...Rerata member yg dengar aku ngadu semua ckp mcm tu..kaki putar alam..depan cakap lain blakang cakap lain..kaki tikam blakang..yg pelik sesama diorg pun leh gaduh..Yenggam Sadey Podadey tul (haha..aku pun xtau apa maksudnya..)..pentingkan diri...Uuhh..semua diorg terer..maybe bukan semua tp kebanyakkan memang macam tu ler perangai...

5 comments:

my name is KARL said...

hehe

cool bro!

cham's said...

maybe u mmg keje dgn "hanjing" so dat y diaorg byk sgt song-eh, hahaha :P

Aqmal Arista said...

haha..klu betul2 dah lama lari..
xpasal2 kena gigit..jenuh nak samak..

AzRoLs said...

perkataan K****G tuh nak ke i tolong sambungkan??

rizz said...

mcm2 ragam kan bile kte time keje ni tgok org..huu i know tht situation.jge ksihatan k:)