Wednesday, April 15, 2009

Bukan SUPER-man


Andai aku punya kuasa :
1. Aku nak dekatkan jarak JB dengan Sg Buloh supaya aku dekat dgn dia

Andai aku punya kuasa :
2. Aku nak satu dunia tau sesungguhnya aku happy ada dia

Andai aku punya kuasa :
3. Aku nak buat Didi bercakap, supaya aku punya teman bersembang

Andai aku punya kuasa :
4. Aku nak cepat gemuk 

Andai aku punya kuasa :
5. Aku nak sound abg aku supaya dia keluar idup berdikari, xnyusahkan mak aku ngan kerenah dia

Andai aku punya kuasa :
6. Aku nak sembuhkan ayah aku daripada penyakit Parkinson dia... =( 

Andai aku punya kuasa :
7.  Aku nak undur semula masa dan betulkan segala kesilapan yang pernah aku buat selama ni

Andai aku punya kuasa :
8.Aku nak halang segala bentuk pencemaran yang semakin berleluasa kat muka bumi ni

Andai aku punya kuasa :
9. Aku akan hentikan semua keganasan kat muka bumi ni supaya kita semua leh idup aman damai

Andai aku punya kuasa :
10. Aku dah buat kesemua 9 pekara kat atas tu..so xde la aku susah2 nak berangan dan post entry ni...hehe

4 comments:

AkuAyie said...

aha..ko nk gemok cepat..?? fuiyoo..
sama la kite.. haha
im sorry bout ur dad =(

Cik AniS GalaxY said...

kalo anis ader kuasa
anis nk kuwus.....
campak sikit lemak2 nie kat kamoo aqmal
free jer x yah byr

dak_chomel_simple_emo said...

ehem...ele...pe susah..ajak aa dia duk terus kat umah ko tu...hehhehe...aku doa2 kan.... doa2kan aku gak...ko tgk aa slide dlm tagged aku tu..chomel tak? chomel macam aku...heheheh

heng said...

Feedback to [1] to [10]:

1. i know but don't forget about cinta kepada allah, kasih kepada ibu bapa. namun perasaan sayang tak de guarantee. i was told about the difference among cinta, kasih dan sayang by a muslim friend.

2. awak tau awak ada kuasa tapi awak x mampu dan tak berani.

3. didi should be your rabbit huh?

4. awak tak de lah terlalu kurus, akmal.

5. knp nk halau abang kuar berdikari? awak ada kuasa dan tanggungjawab untuk tegur dia dgn sopan. x perlu sound mah.

6. i am sorry about this. i didn't know about this.

7. "betulkan segala kesilapan"? i don't think you are able to due to item [1] and [2]. anyway, i know you are a good boy (man) except one which i have informed you via sms tadi.

8. yes you could. don't use your bike to work then. kakaka...pencemaran udara.

9. bagus...cuba hapuskan pembunuh wanita mongolia itu yang suka akan 1malaysia.

10. selamat malam. saya mau tido...from melaka.