Sunday, May 30, 2010

I love awak...

I LOVE YOU tak macam dulu...
Skang ni macam dah xde nilai..
Lebih murah daripada harga roti canai kan...


Skang ni sesapa je leh sebut I LOVE YOU..
Even dak tadika pun dah pandai sebut I LOVE YOU...
Sebut cuma dibibir bukan dari hati..
Dua tiga saat dah ilang maksudnya..


No wonder la ramai yang kecundang...
Dengar I LOVE YOU je ramai yang mudah tumbang..

No wonder la ramai yang kaki temberang...
Sebut I LOVE YOU je terus nak tunjuk belang...

No wonder la ramai yang merana..
Dengar I LOVE YOU je terus serah segala...

Ingat I LOVE YOU bukan penentu segala dan ingat
I LOVE YOU
bukan penanda cinta.

11 comments:

Ct Arina said...

setuju!
sangat2..
ade rase cam dush!dush!
tp sket je..hek :/
p/s: tggu aqmalarista say i love u kat bakal isteri beliau ;)

noor afzan said...

habis tu apa tanda cinta?

..::..ein..::.. said...

bila seseorg terlalu mudah melafaz kan kata2 "i love u" tu, rasa mcm xde meaning lgsg..tp bila seseorang tu mengatakan "saya cinta awk" sesungguh nya ia membawa maksud yg sangat mendalam...lebih suka berkata begitu dalam keadaan yg tertentu sahaja..

Qarl said...

i luv awak jugekss

kakakkakaakakakakak

Afzainizam said...

┌─┐ ─┐
│▒│ /▒/
│▒│/▒/
│▒ /▒/─┬─┐
│▒│▒|▒│▒│
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│
└┐▒▒▒▒▒▒
└┐▒▒▒▒┌
Peace no war...
Selamatkan Palestin.. Tanggungjawab Yang Wajib Ditunaikan ... Selamatkan Gaza!
Ratusan ribu rakyat Palestin berada di ambang kebuluran..

Misi KeAmanan dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

niesz said...

yes!u rite..skang ni i love is everything..huhu..xley nk caye da..

Shima Shim said...

LIKE:)

kiki said...

yup..setuju..
ada masanya sendiri pun susah na faham..

kiki said...

asli nih lagu bagus,,,
saya orang indonsea tapi suka2 lagu mu sobat...

Titot *(^_^)* said...

eheheee..bro..saye suker entry nie..
share yer...
please feel free to visit my page ctnasarah.blogspot.com
tQ

Unknown said...

網頁設計 網路行銷 關鍵字廣告 關鍵字行銷 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ