Sunday, May 9, 2010

Mak Tak Kesah......

Hari ni hari ibu.

Malam td aku dah janji nak bangun awal.
Xde hadiah yg lebih bermakna rasanya aku leh bagi selain tolong mak buat keja satu hari suntuk dan bg dia rehat.

Malangnya opis call ckp staf mc, nak xnak aku kena datang cover walaupun offday dan badan xbrape sihat lagi.

"Selamat hari ibu mak"

"Terima kasih"

"Sory org tak dapat tolong buat keja hari ni. Malam tadi dah plan dah nak bg mak rehat"

"Xpe la, ko dah tolong mak hari2 pun dah kira hari ibu...MAK TAK KESAH.."

(tetiba aku sebak)


- "ya Allah ya tuhanku..aku pohon ko panjang usia ibuku, dan kurniakan dia kesihatan yg baik agar aku berpeluang membalas segala jasanya" AMIN

** balik dari keja, aku tgk umah dah bersih bersinar, rupa2nya my 2nd sis bawak balik maid dia tolong kemas umah...erm..MAID INDON memang terbaik lah!!

5 comments:

noor afzan said...

wah..ur sis dah tolong.
bagusnya.

neyra shazeyra said...

selamat hari ibu utk ibu aqmal

pjoe said...

sebak saye bace mak abg aqnal ckp cmtue...abg aqmal seb baek sbb dpt duk ngn mak even dh keje...cm saye nie,sejak form 4 dh kene berenggang ngn mak sampai skg...ntha bile saye dpt duk ngn mak pun saye xtaula...mak adalah segala-galanye pada saye....

Ct Arina said...

Selamat Hari Ibu :)

AkU said...

Happy Mothers Day aunty..