Thursday, July 8, 2010

A.Z.A.M

Assalammualaikum....

Hai.... !!!

Actually xtau nak update apa kali ni.
Erm..memandangkan dah masuk bulan 7, so nak cerita pasal azam la.

1st Azam :
Nak beli keta tahun 2010, alhamdulillah..dah pun tertunai.

Azam ke-2:
Nak beli DSLR...pun dah tertunai awal bulan ritu...dari tahun lepas aku aim, baru dapat beli tahun ni..mcm xsabar je nak tunjuk bakat terpendam...huhu..ada ke? ada la skit2 :)

Azam ke-3 :Nak beli handphone baru. Tapi tak tersangka la plak terbeli Blackberry. Sejak jadi pengguna Blackberry ni, agak malas rasanya nak on latop. Dengan Blackberry semuanya dihujung jari..xcaya pi beli :) so nak main YM ke..fesbuk ke..even nak baca blog pun aku guna "bery-bery" je.

Azam ke-4 :
Sepasang kasut BONIA untuk kaki yang cantik..hehe
Suka design kat tepi kasut tu..and of coz one of my fav kaler...coklat :)

So?? Korang punya azam camne? Dah tercapai ke? hehe...xpe,ada masa lagi 5bulan sebelum masuk 2011..

p/s : angan-angan kadang kala boleh menjadi kenyataan

8 comments:

AEDA said...

bak kata kekna, "shopping je tauuuuuu:P"

Aqmal Arista said...

hahahaha...beli pastu belah la... ;p

Ct Arina said...

tah..
azam dia sume high cost punye~
ehe^^
taniah tertunai sudah!
saye ade yg suda ade yg belom~

mr.syazwan said...

ada duit semua leh beli (kamu)...

xde duit hanya angan2 je la (daku)

huhu

Qarl said...

abg mamal:

hamboi hamboi hamboi!!!!!

xnak ke g bercuti ke?

dlm msia g sabah swak ke

luar msia g india ke indon ke

huahuahua

ezam said...

perghhh...

azam smuanya hi-end!

Amir Rayyan said...

wah..meriah..bestnye...byk lagi azam daku tak tercapai..hukhukhuk

sIti NUrFarihA said...

uhhuuh,,azam sy nk dslr gak,,tp,,
xdpt,,mklumlh,,sy hntu kmre,,hahhaa