Tuesday, April 14, 2009

Meet My Buddy

Meh sini nak kenal kan best friend aku..merangkap BFF - Best Friend Forever..Zack. Lama dah kenal mamat ni..since 2002..masa tu kerja tempat yang sama.


Semalam balik kerja lepak ngan dia jap..rindu kat aku kata beliau..Hahaha..!!
Memandangkan aku lapo time tu..aku pi la jenguk dia jap kat tempat dia kerja..Secret Recipe..So sebagai seorg kawan yg best dengan kuasa yg dia ada aku suh dia blaja 1 slice cake..ngan Iced Lemon Tea..untung ada kawan camni..

Kek tu sodap..lupa plak nama apa.

8 comments:

rizz said...

sempat gugell di situ yerr hehehe..btw cte my bloody valentine tu thriller aqmal..g la tgok.best

AkuAyie said...

wahhh sdappnyerrr...nk skit..
haha

amir rayyan said...

wah nak ikut..hehehehhehe..sedap kek tue..hihihih

putra said...

kamu kena tagged!!haha

aku kenal kawan kotu..kem slm ek..

Aqmal Arista said...

Rizz : nanti ah tgu beli DVD jek

AkuAyie : ko la ayie bukan aku : sgt sedap sebab ada yogurt..beli la sendri nanti leh makan banyak..hehe

Shawn : pada ko semuanya sedap aku rasa..huhu

Juki : xreti nak printscreen la..kenal ek ngan dia? ok..wa'alaikumsalam beliau jawab..

putra said...

juki?hahaha..siot jerk..
aku pn tak tau nk print screen tp aku guna snipping tool..ko guna window vista ker?kalau guna window vista amik snipping tool kat accesories..

TiNTa^_~MeRaH@Ti said...

nama cake tu raspberry cheese kan???huhuhu

akudankehidupan said...

pandai wat kek la nie..ke pandai beli n makan?hehehe+