Sunday, April 12, 2009

Kisah Semalam...



Opis aku

Semalam aku tension lagi..cam biasa keja 14 jam..masuk kul 8 pagi kul 10 malam baru balik umah...Bangla pun xkeja macam ni.Bezanya semalam ari Sabtu so xbrape busy..Disebabkan tak brape busy la aku rasa macam keja 28 jam...Huh..so f*****g tired. Staf 4 org tp yg kerja cuma aku ngan sorg lg staf..tp dia shif malam..sorg off..sorg lg MC...( memanjang je sakit betina sekor ni..sebab dia la aku keja teruk..last2 dia 'tikam blakang' ) Kebetulan plak smalam migrain...daripada kelmarin lg dah kena..Berbiji panadol dah telan tapi tak kurang2 lg...( panadol tiruan kot ) rasa nak meletup je kepala..Best sungguh kalau ada org sorong bantal..confirm time tu gak aku tdo..Mana taknya..duk terperap je dalam opis..nak keluar break pun xdapat..seksa idup...!!

" Mainan " aku

Aku sms AFOM..cakap xlarat..Last2 dia order kan aku makanan yang agak mencekik darah dpd Coffe House...Nasi Goreng + Udang Galah + Sate + Ayam Goreng...( harga dalam RM 30++ ) Uiitt...alaa...air xde ke ?? " minum air mineral je " kata beliau..Hahaha..mewah sungguh rasanya..Nampak je cam best tp xleh telan gak..nak wat camne kepala sakit..xde selera plak nak makan...2-3 round baru abis..

Nampak sedap tak ?

Lagi best dalam kul 5ptg..DM petang plak blanja makan...kali ni mee goreng..skali ngan coke.. Wah!! Best2..skali ngan troli dia usung masuk opis aku...Skali tgk macam mee goreng biasa..tp tau je la..bila jual kat hotel melampau2 harganya..Kalau tak silap sepinggan tu dalam RM 12++ Rasa xde la sedap mana pun...best lagi mee mak aku goreng huhu

Mee yg mencekik darah..huhu

Erm.gitu la kisah semalam..hari yg sungguh penat tp menyelerakan..haha..xtau la sampai bila aku kena keja macam ni...rasa nak cari keja lain tp dok fikir2 mcm rugi plak kalau aku resign..sebab sok lusa kita xtau pe jadi..silap ari bulan xdapat kerja langsung...selagi aku sabar..aku sabar..tp nak sabar sampai bila..??

" Ya Allah...Kau kuatkan la semangat hamba Mu ini..AMIN "


5 comments:

gazyCristiano said...

Jgnlah ko telan panadol slalu.. Tak baik tau!

kerol izwan said...

keje 14 jam sehari??? for God sake..you need to get a life ;)

rizz said...

wahh siannya kat u..bese la tu keje kan kdg2 kte kat ats..kdg2 kat bwh..xpe sabo3 k...

Sarjana Hati said...

jaga kesihatan....(^^,)

Aqmal Arista said...

Gazy : mana ada telan slalu...skali skala jek

Kerol : yup..gitu la gamaknya...22 jam pun pernah...huhu

Rizz : dah banyak dah sabo...

Sarjana : sape pun kamu..thanks...huhu