Tuesday, April 7, 2009

Tig TAG Toe

TAG tu mende?
Ntah..aku xtau sgt..ni baru 1st time nak post..tgk cam best je.
Si Ipin yg bg TAG ni..alang2 aku goyang kaki kat opis, sesambil makan TWISTIES..amik la masa jap nak jawab..ni la hasilnya :
1.Bekas kekasih saya adalah :
Seorang yg masih single sampai sekarang..sape nak leh isi borang..
2.Saya sedang mendengar :
Bunyi telepon berdering tak henti2.. (ngah keja time ni)

3.Mungkin saya patut :
Berusaha lebih gigih untuk gemok!
4.Saya suka :
Hati

5.Sahabat-sahabat baik saya :
Semuanya baik2..klu jahat namanya musuh..huhu
6.Saya tak paham :
Bahasa tamil...pening kepala kerja ngan 3 org k****g kat opis ni..bila bersembang mcm aku tak wujud jek
7.Saya kehilangan :
Semua info2 penting dalam hp smalam..sengal tul si cikukudin

8.Ramai yang berkata :
"Awak comel.." aku pun jawab " Alhamdulillah..rezeki dunia "

9.Makna nama saya :
Ntah..nanti balik tanya kat mak ngan ayah...tunggu ek

10.Cinta itu adalah :
Universal...
11.Di suatu tempat, seseorang sedang :
Merindui aku..Yeaa!! Bestnyer

12.Saya akan cuba :
Jadi yg terbaik

13.Ayat SELAMANYA membawa maksud:
Tentang DIA
14.Telefon bimbit saya:
Kaler itam merah..sama ngan kaler scooter,kaler latop, kaler broadband
15.Bila saya terjaga dari tidur :
Check hp..reply sms..buat panggilan penting

16.Saya paling meluat apabila:
Ada org tak reti jawab call dgn berhemah..

17.Pesta/Parti adalah:
Bukan dunia aku..aku budak baik..hehe

18.Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah:
Rerabit ngan Didi Arista

19.Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah:
30 tahun..yeah!! lagi 5 tahun mau tunggu..masa tu idup aku dah complete kot..INSYA'ALLAH
20.Hari ini:
Hari selasa...lagi 16 hari nak pi bercuti..tapi hari ni aku penat sebab kena keja 12 jam..

21.Malam ini saya akan:
Tdo la..dah malam..

22.Esok pula saya akan:
Bersyukur sebab masih diberi peluang untuk bernafas

23.Saya betul2 inginkan:
Camera SLR...ada sesapa baik hati nak bg? huhu

24.Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini:
" Ensemnya aku..." Haha..bukan perasan tapi fikir positif

25.Pusat membeli-belah atau arked permainan:
Duk umah lagi best

26.Makanan Barat atau Jepun:
Makanan melayu sebab mak xpandai masak makanan barat ngan jepun

27.Bilik yang terang atau gelap:
Terang...kalau gelap aku rimas

28.Makanan segera adalah:
Makanan yg digemari ramai

29.Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang? :
" Miss u too..." huhu

Uiit..la..dah abis dah TWISTIES aku.. :(

7 comments:

rizz said...

29.Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang? :
" Miss u too..." huhu <-- ahha ayt akhir tuh dri sapekah ahhak

ifin said...

suka kat ayat terakhir tuh... :)

Aqmal Arista said...

ayat terakhir tu Ayat-Ayat Cinta..heheh

gazyCristiano said...

Braper cermin ko dah pecah ni? *joking* Chill.
Yup,think positively although we're not claimed to be sometime. Lol. Ayat-ayat cinta for d special one ka? Haha..

Ct Arina said...

ahaks!
~_^
sweet aqmaL on board!

Jal said...

sape kh yg btuah dpt ucapan "miss u too" ..... uhuhuhu

Aqmal Arista said...

orang tu adalah BELIAU...huhu