Thursday, April 2, 2009

Jalan - Jalan Cari Makan

Dok ngadap Singapore..

Erm...dah 3-4 hari nak post cerita ni tp asyik xdan je..Saje je nak cerita skit. Ritu pi JB, jalan2 lepas penat kerja 14 hari tanpa off...!! Xde pi mana pun..Just lepak umah Incik Zan..malam dia bawak pi makan Bubur Sentosa...2 malam berturut-turut dok makan bubur tu. Apa yg best pasal Bubur Sentosa ? Hehe..ntah la..maybe sebab aku xpernah makan macam tu..so aku rasa cam best. Bubur nasi biasa je tp dijual kat Taman Sentosa, so melekat la nama Bubur Sentosa..hahaha..suka suki je..ni andaian aku jek..xkisah la..tapi rasanya betul..



Menu utama cuma :




Si Kupang - my Fav

  1. Semangkuk bubur nasi
  2. Kangkung goreng
  3. Kacang goreng
  4. Cenonet ikan masin
  5. Lobak asin
  6. Separuh telur masin
  7. Sambal kering
  8. Kupang goreng ( RM 5 sepinggan )
Walaupun cam best tp xmengenyangkan aku pun..hahah..tak pasal2 kena tegur ngan Incik Zan.. " Asyik lapo jek "



6 comments:

rizz said...

wahh sedapnya! asal rizz xpnh dgr lak kat jb de bubur sentosa..kena crik nih hehe

p/s : aik my link xde pon kat ur blog ni lalala

Aqmal Arista said...

ada..tapi kena pi Taman Sentosa..sepanjang jalan tu ada byk gerai jual bubur ni...

my name is KARL said...

looks yummy... hehe

shamsulcairol said...

asyik lapo je...mcm bunny!!!

cik yaya said...

nmpk cm sedap je
da la lapo nih

Jal said...

wah sedap nyer..... lapaq pulak rasa nyer..... blanja lh kiteorg mkn kt cna ek....hehehehe