Monday, April 6, 2009

Hello...elo..Ni Nombor Sape?

Wah!! Malang menimpa lagi..

Hp aku rosak..xtau knape..kena virus cikukudin kot...pas jawab satu call td..nak sms trus xbleh..tekan2 nombor 4 tak dapat-dapat..huhu..sengal tul..

Bawak g kedai kena format..habis 40 hengget..mintak diskaun..apek tu xbg..kedekut tul..kalau amoi yg jaga tadi tentu aku dapat diskaun..hehe.. Tak pasal-pasal jek...
Kalau tak duit tu leh guna makan McValue lunch McD 7 hari berturut-turut...

Lagi xbest sebab semua nombor girlfriends (kawan2 pompuan) , boyfriend (kawan2 lelaki ok...jgn duk pk negatif) keluarga, sedara mara...waima musuh skalipun lesap cam gitu jek...

Owh..termasuk semua sms penting..
(ada 1200 sms penting ) info-info  penting..num akaun bank..
Wahhhh..!!! 
Tension jap..

So..sesapa yg baca ni..klu rasa korang ada nombor hp aku..nanti tolong sms,bg tau nama skali...Sebarang teka teki aku xlayan...klu tak kedekut call je..bg tau sape..senang skit keja...Kalau yg xde nombor aku xyah susah-susah kan diri  nak mintak...bg pun korang simpan je wat koleksi...THANKS !

10 comments:

rizz said...

wokwhh nti rizz msg kamoo hehee

Aqmal Arista said...

huhu..ada ke num?

aMir RaYYaN said...

salam..lor siannye..jap nk call k...

Ct Arina said...

wahhh sungguh kesian!
tabah ye..duGaan tuuu~
^_^

ifin said...

ciannya kamuh aqmal...xpe...jangan nanges... :)

ifin said...

usaha lebey untuk dapatkan nombor ur fwens...nak nombor kuh pun buley jugak...new fwen kan...hi3...

Jal said...

kecian nyer ... lorrrr patut bt backup dl. lgpun benda ni unexpected ... by d way, skrg da ade jual alat utk copy sim card, bleh beli kt lowyat ... lgpun hp br2 bleh save no kt pc. try lh contact diaorg guna fs. 2 je lh cr dier ... uhuhuhu

zizou said...

malang xde bau...xsebau ngn MCD aqmal hihii...sadisskan..
nah no hp ari tu kasi kata ilang kan,,,amik ni
)!&(^@^^@# .....dpt kan

cham's said...

i dah buat miss call...0196858XXX juz check ur hp. tu la, buat benda haram guna hp. sape nak jawab? uweeeeks.

Anonymous said...

Aloop.. Erm? Dah abes study blog nie.. Apapun wish u epi k? Ngantok + kecewa tahap dewa dewi ni.. Assalamulaikum.. Jangan kata Adam xopen, view n comment k? WINK!