Saturday, April 4, 2009

MUKA - BUKU



Muka + Buku = FACEBOOK !

Slalu sgt org tanya soalan ni :

- " ko xde facebook ke ? "

- " awak ada facebook tak ? "

- " kenapa tak join facebook ? "

Erm..soalan diatas tu lebih kurang sama  je..tp jawapan aku satu je

- " dulu...dulu ada tp dah tutup "


Sebab apa aku tutup akaun FACEBOOK ? hehe..soalan cepu cemas...ntah la..sejak ada FACEBOOK rasa mcm nak ngadap je 24jam..update itu ini..serba xkena klu tak check FACEBOOK masa tu..kalau tak online kat opis, online kat umah..xguna latop guna handphone smpi ada skali tu bil hp melambung tinggi. GILA ! Paling xbest banyak godaan..ahaks! Tapi skang dah jumpa apa yg aku cari..so rasanya xperlu dah FACEBOOK tu..lagipun xde privacy..apa kita komen org len leh baca..

p/s : jgn terpengaruh ! ni pendapat aku je..hahah..

6 comments:

AzRoLs said...

no wonder la i carik u dalam Facebook i u dah takde... rupenye...menutup,tertutup & tutup jugekkk!! Nan adoooooo

rizz said...

yupp rizz pon lyan so so je facebook tuh hikss blog sudehh hehe

putra said...

owh,patut pn dh tutup.nasib baik aku tak join sgt facebook..tak best ar..ntah sapa2 ntah dlm facebook aku..ramai yg tak kenal..skrg ni aku gila blog plak..hua...

Jal said...

btul2 ... uhuhu ... lgpun cukup lh ade fster coz2 pusing2 org yg sama gak kite jumpe dlm facebook.

Ct Arina said...

ok gak penah ade facebook n menGhayati keseronokannye.
saye sempat siGn up je then nak siGn in bLk da lupe password.
s0 maLas nak layan.
yG ade p0n x terLayan.
hik^^

Aqmal Arista said...

wahaha...len kali jangan makan semut byk sgt...kan dah lupa..