Tuesday, June 30, 2009

Kembali Senyum


Alhamdulillah..rini aku dah 100% sihat selepas 12 hari kena gastrik..Ya Allah !! 4 hari terakhir tu memang seksa rasanya..nak jalan pun rasa sakit. Tapi sakit camne pun ritu, aku still pi keja...degil kan! Sebabnya aku xsuka amik MC, xsuka nak menyusahkan orang lain untuk cover shif aku, tapi org lain asal sakit skit je nak MC . Memang sepanjang kerja dekat 3 tahun ni aku xpernah amik MC, kecuali masa eksiden ngelak kucing kat Jalan Kucing awal tahun ritu..


Untuk korang yang amik berat, bagi petua itu ini dan ofer itu ini..sekali lagi aku nak ucapkan terima kasih bebanyak..Jangan risau sebab aku dah
kembali senyum =)

8 comments:

Abang Zulfadhly said...

yes..
bro aqmal dh sehat..
senyumla selalu eyk..
bia nmpak mkin muda lagi..
btw, jga kesihatan tol2 la pas ni..
k..

sHaH said...

ko grastrik?
ni mesti makan tak betol masa ni..

peridot sepi said...

jangan makan lambat lagi, time makan mesti kena makan walaupun keja byk...
ingat tuh...

Anonymous said...

alhamdulillah..da sehat pon.....
bgs2...so secara moralnya..
jgn biarkan perut abg tu kelaparan....makan sebelum lapar k...patut pon sekeping....tahan makan...ala abg hantam ja makan byk2

Hazzy Ishak said...

beringat selalu ye...
makan pun jgn lupa...

rizz said...

sian kat akmal skit pewot..sabo r k.t care

zizou said...

sian erk..tu la..rmi yg nak tolong jaga...tp xmau...dah smpi 12hari menderita...

Ct Arina said...

waa kesian die saket.
syukur da sehat^^
anyway org gastrik xley lapar taw cek akmaL.
remember that^^