Friday, June 19, 2009

Selamat Kembali


Elo..Assalammualaikum utk korang yang baca blog aku.
Ramai duk tanya mana aku pi sebab dah brape hari tak update blog kan.

Erm..xde pi mana pun , just pi cari ketenangan dan kemakmuran..ahaks!
Actually ni baru je sampai, baru je masuk rumah.

Pasni nak pi kedai mamak-pi gunting rambut..dah serabai dah muka ni.
Pastu trus pi keja.

So wat korang yg amik berat pasal aku tu thanks yup..

Dia rindu kat aku tak ??

11 comments:

I am Karl said...

siapakah DIA

haha

btw, update blog ni maknenya dh temui kedamaian, kemakmuran sume la

hv a good day bro

rizz said...

sape la die tu wawaaaaa

Hazzy Ishak said...

saya la si DIA...
wawawaaaaaaaaaaaaaaa

sHaH said...

lame mendiamkan diri bro..
huhuhu...

syaf said...

oo dah jumpe dah ye ketenangan yg dicari...
ai x salah kamu ade dlm my tagged, fs

cham's said...

rindu!!! mcm kucing nak mengawan...meooooooowwww.

sHaH said...

bro, ko kene tag.. jawab la ye kalo sudi...
http://alifetimesaga.blogspot.com/2009/06/barts-tag.html

Abang Zulfadhly said...

rindu gila dh nie..
btw, have a gud day bro..

Aqmal Arista said...

Karl : lebih kurang gitu la maksudnya hehe

Rizz : jap..tgk bawah

Hazzy : haaa..kan ada org jawab..tapi salah..huhu

Shah : dah memang pendiam..so dok diam je la.. ;p

Syaf : yup..igt dah kamu sape

Cham : biasala..cuti sekolah kan musim mengawan..huhu

Shah lagi?? : oowh..ok..nanti saya jawab

Zul : rindu gila maksudnya? rindu sampai gila ek?

Abang Zulfadhly said...

a ah..
sot2 ckit nie..
kalu aqmal jd artes, leh histeria nie..
akakakakakak..
lol..

Cik AniS GalaXy said...

dia rindu kt aku x???
mesti la i rindu kat u
hahahaha....

bz ker pakcik aqmal
sian ye pakcik