Tuesday, June 23, 2009

" Kekasih " Paling Wangi

OMG !! Aku jatuh cinta lagi..

Bukan dengan Rubi..bukan dengan Rosalinda..bukan juga dengan Cinta Laura yang ter'gedik2 kat TV3 tu..tapi dengan haruman
Mont Blanc - Starwalker..

Walaupun dah lama kat pasaran, tapi kesedapan aromanya baru je berjaya menusuk hidung aku beberapa hari yang lepas. Perghh...memang mampu menggoda anak dara dan juga janda2. Baunya xbrape 'keras'...tu yang aku suka..dan disebabkan baunya lah big bos aku yang selama ni angkuh bila berjalan,leh masuk opis aku jap sebab nak try bau...

13 comments:

H.R PuTeRa YuSoFF said...

klu mcm 2 saye pun nk gna..
spy anak murid tergoda masa prektikum nnt..
hehehe

putra said...

aku da ada kekasih mcm ko tu...hehe

peridot sepi said...

disebabkan starwalker nilah, sales mont blanc mencanak tinggi, kalo tak, dulu merundum jer...

sHaH said...

nak sket..

rizz said...

wahh nk crik gak la perfume tu hehehe

pjoe said...

wah...nmpknyer saye dah ketinggalan 6 entry abg lar...huhuhu...cm xlarat lak nk komen sume...huhuhu...xpela..komen yg mane mampu jer...huhuhu

1st: saye hidup sbg seorang student pakai perfume uptown jd lar...ahaks...;-P

2nd: saye sokong statement nie "biasanya kita lebih rapat ngan mak memasing"...nway selamt hari bapa lar...huhuhu...:-)

tue jer kot leh komen...yg laen no komen hehehe....:-)

A E D A said...

saya anak dara yg tak tergoda dgn wangian itu. terima kasih.ngeh2

Ct Arina said...

wangian yG menarik!!
saye suke^^

Ct Arina said...

yes!
bejaya comment akhirnye seLepas peLbagai usaha saye lakukan..
^_^

zua the great said...

memang wangi perfume tu..
nk abis sebotol dah pki..
besh sgt

lionteen said...

sgt suke perfume ralph..
wangi2 byk..

Cik AniS GalaXy said...

wah...sama la perfume mal dgn si dia.
anis yg present kan utk dia
tp anis plak...dia present kan jenama watson...uwaawaaa


**mal syg anis kan...present kan anis paris hilton perfume blh x..haha

daydeck86 said...

mmg wangi pown
da lama gak la aku pakai perfume nih