Wednesday, June 10, 2009

Riang Ria Hari Selasa

Semalam busy sangat2..ye ker semalam? Tak la 3-4 hari lepas pun busy..Uhh..xpe la..ni nak cerita pasal semalam..

Owh..ok...xmoh gaduh2

Erm..tetiba rasa cam xcukup tangan je nak buat keja tapi nak buat camne kaki xleh tolong...Kalau kaki leh tolong sure keja aku cepat siap...Kalau cepat siap plak, nanti aku boring sebab aku spesis xduk diam..ada je benda nak buat...Xpe la kalau balik lambat pun keja dah siap, so sampai rumah xyah dok fikir pasal keja..Urusan kerja buat kat opis sebab kat rumah ada kerja lain menunggu, bila campur aduk serabut plak kepala nanti. 

Rambut plak dah panjang , so aku xleh fikir banyak sangat..nanti pening. Tapi sayang plak nak gunting rambut ni...kalau tak gunting xleh gak sebab rambut aku jenis ikal..Skang ni pun blah tepi ngan belakang dah melentik hehe..Terpaksa la sapu jel lebih skit sebelum kena sound ngan mereka yang dengki..lebih2 lagi bos2 yang dah keguguran rambut.

Sepatutnya balik kul 3 tapi terpaksa balik kul 5..So sebelum balik tu sempat la amik gambo beberapa puluh kali..Tapi xleh upload bebanyak kat sini, nanti ada yang makan hati..maklum la aku tak sempurna "  cam korang..pedulik pe kan..janji aku happy..

Ni lah hasilnya

10 comments:

easzasif said...

ai beb..tumpang lalu jap..
ok la 2..ada keje nak dibuat..
aku nie x brapa nak tahu nak wt ape..
baru je start keje 2 mnggu..da blur2.
neway..semalam da kuar g outstation..hari nie kena lagi..
arrgghhhhhh..penat!!

rizz said...

ecem da gmba ni hahah

sHaH said...

samalah rambut kte..
IKAL MAYANG!!!
wakaka...

peridot sepi said...

mal, potong pendek ckit rambut tu..
dah panjang tu...

CokelaT_panji_loCop said...

waaaa....
segarnyer muka die.

aMir RaYYaN said...

cantek nyer rambut dia..suka..hehehe

yangkenamarah said...

1. gunting jer rambut awak, akmal...pendek tetap hensem...jgn perlu lah sayang...

2. i suka tgk cara awak tulis dengan ayat2 awak yang spontan, especially you bila you tulis 'lebih2 lagi bos2 yang dah keguguran rambut'. lucu ar...hahaha...awak suka kutuk kan? dosa mulut tu tau? <---takkan ayat terakhir ni pun akan kena marah kan?

Lei Macho Slalo0o said...

kan..
segar bugar je muke die ni..
maintain je..
kalu aku time abes kerja, kompem myk2 dah muka 2...
btw, chayok2 bro!

Aqmal Arista said...

tunggu masa je nak gunting rambut ni...tapi macam sayang jek..huhu
muka fresh? hahaha
baru lepas basuh muka..segar la..tu pun mata cam sembab je.penat..

Cik AniS GalaXy said...

ingtkan pelakon bolywood mana la dtg m'sia..baru nk mintak signature
hehehe