Monday, June 29, 2009

Se' Petang Bersama Didi




Buah hati aku..Didi Arista...si kucing bertuah yang berjaya mengubah perception aku kat kucing. Masa kekecik dulu cukup anti ngan kucing...asal nampak je mesti aku hambat jejauh..nak2 lagi time mereka nak
" melepas " blakang umah...abis kebun aku dikerjakan..

Tapi skang tak lagi..sejak dapat Didi aku cam suka sangat ngan kucing. Didi baik..manja plak tu..dia la yang slalu sambut aku balik keja. Pantang nampak mesti mengiaw..mintak dibelai..dengan orang lain dia boh layan...kalau aku xde dia tak brani nak keluar...duduk je dia sesekor dalam sangkar, bila aku yang buka kan sangkar baru la dia nak keluar.
Paling best , Didi memang " suka bergambar "..diam je dia kalau aku suh pose

Kan best kalau Didi boleh bercakap..sure dia boleh faham apa aku rasa.

Xde la aku pendam semua dalam hati..

Erm...ntah la...

Yang pasti aku sayang Didi...



7 comments:

rizz said...

tomey jeh dd tu kan hahaha

pjoe said...

dulu saye kecik2 suke sgt ngn kucing...tp skg dah besor...jd x wape sgt ngn kucing...nak kate xsuke tak jugak...tp dah cm xde perasaan syg kat kucing cm kecik2 dulu...ermmm...

aizul said...

waa jodohkan diddy ngan katty aku!

sHaH said...

oit..
jgn amek gambar kucing ko tu slalu sgt..
org tua2 kata nnt hayat kucing tak panjang..

cepat KIOK!!! (kiok tu mati la..)

Cik AniS GalaXy said...

cute didi nie
anis suke
i like didi...

NEiL iSkaNdaR said...

neil ada nak kucing baru....mak kucing tu angkut letak kat umah akak neil n tinggalkan..neil yg jaga..nama dia otromen...anak buah neil yg bg nama..huhu....nnti kita lei waqt persatuan..kucing chomel sedunia...huhuhu...


p/s: to didi...plz take care my big bro k...jd teman n pendengar yg setia k...

Ct Arina said...

alahai cek akmal..
kim salam r kat didi arista tu ehh.
hik^^
same kiut ngan kamu~