Tuesday, August 4, 2009

Jilat - Lekat - Pos = ENJOY



Korang dah tgk filem ni? Karya terbaru Khabir Bakhtiar...mula masuk pawagam 30 Julai ritu. Tak tau filem ni pasal pe? Pi la google sendri..Aku dah tengok dan pendapat aku filem ni memang best. Semua watak dalam filem ni menarik lebih2 lagi si Sathiya..hahahaha..sangat menghiburkan..bukan lawak bodoh yang di buat-buat tapi lawak spontan. So sesapa yang tak tengok lagi tu pi la tengok cepat-cepat sebab selalunya filem MALAYsia tak kekal lama di pawagam ( MEMANG TAK ADIL ) walaupun filem tu memang bernilai..


8 comments:

ai@reel said...

tajuknya mengelirukan....ada unsur2 seks.eheheheh

belum tgk...nak tgk bila cuti argh sebab ada afdlin shuki

Anonymous said...

ah bencilah tgk nagn mr sepet jer....nk join pon tak lei =p

inchik awan biru

I am Karl said...

SETEM...

a good malay movie so far

dis year

pryncez said...

agree with u aqmal..dis filem mmg best! the malay film yang aku rasa ada nilai value n sangat2 funny...sangat best!hehe

noor afzan said...

memang superb filem nih bro..
huhu~

tapi mmg sedih la..
masa saya tgk tuh x sampai 30 orang dalam panggung~
hari ahad tuh..

wahai rakyat malaysia..
sokong lah filem malaysia yang berkualiti nih~
rugi tak tgk..

rizz said...

besh ktnya kann

Siti Azurina said...

setem syokkkkkkkk..

Jus kulit manggis said...

film baru nih

salam kenal, ini kunjungan perdana