Monday, August 10, 2009

EMOSI tak STABIL

Aku dah belajar something :

Jangan " LIHAT " apa yang kita nampak.

Jangan " PERCAYA " apa yang kita dengar.

Jangan " RASA " apa yang kita sentuh.

Mungkin korang xfaham apa maksud aku tulis camtu kan. Xpe..aku bukan nak peningkan kepala korang fikir, ni blog aku ..so aku just nak taip apa yang aku rasa...baru lega skit perasaan ni. Just untuk ingatkan diri sendiri yang tiada siapa yang sempurna. Buat masa skang emosi aku macam tak stabil, maybe dah berjangkit ngan Aizul Marcello..ntah la..aku tak cakap apa yang Ajoy kata tu salah, tapi kalau boleh aku xnak terlalu negatif sangat..

Oh dunia ini...penuh kepalsuan
Mungkin kah tiada keikhlasan


To be continue........................

4 comments:

Abang Zulfadhly said...

leksla bro..
dunia nie mmg camtu..
janji diri kite sendiri tau ape kite sbnrnya..
ngee~~

NEiL iSkaNdaR said...

abg..roleks la..bukan jauh sgt jb tuh..rileks k.... abg bukan lonely..uve fren here..u have me wat????

rizz said...

cian kat aqmal...

Anonymous said...

Bila nk continue ni awak? x sabar nk tau...huhuhuu


-Ummy