Monday, August 24, 2009

Hey Ke'kawan !! Selamat Berpuasa



Assalammualaikum korang !!

Puasa tak? sorry ya dah beberapa hari tak update...ada tekanan emosi skit.
Banyak benda nak kena uruskan.

So entry kali ni just nak wish SELAMAT BERPUASA kat korang yang berpuasa, yang tak puasa tu cepat2 la insaf ya...mana la tau tak sempat nak sambut raya dah jatuh tergolek.

Untuk korang yang sms wish kat aku ritu, THANKS yup, ada yang sempat reply ada yang malas nak reply..sorry..hehe

Untuk korang yang ajak berbuka skali tu, INSYA'ALLAH..kalau sempat aku join. Aku bukan artis, tapi dah ada 8 'jemputan' nak berbuka skali, puasanya baru masuk 3 hari. Tapi okey je kot kalau korang belanja, tak rugi pun kan sebab aku makan skit je..ahaks!

Pastu bulan puasa ni aku busy skit, banyak kerja rumah nak buat sebab tahun ni baru aku leh sambut raya. 2 tahun sebelum ni sambut bodo2 je kat opis. Cuti pun berlambak, so boleh la aku cuti sakan..xsabarnya nak RIANG RIA RAYA

11 comments:

noor afzan said...

selamat berpuasa aqmal~~~~

.:: ApiSBudaKBaiK::. said...

Selamat Puasa...

iyllienaz said...

happy fasting..

Double N (Naz Nasir) said...

slmt berpuasa Aqmal

syaf said...

wooo..camat berpuase...
anyway....tahn ni pose lah puas2 yer...
qada 2 tahunn lepas nye...

NEiL iSkaNdaR said...

hahaha..dah macam artis popular lak kan bang...ermmm abng..blnja neil buka sudah..neil sowang jer..hehehhe...

||| PöJìé PööH ||| said...

Selamat Bpuasa yer Incik Aqmal..
Jgn noty² yer.. Kurang pahala nti..
heheh..

farish sinclair said...

cmat bpose akmal...hehehe

aMir RaYYaN said...

Slm ramadhan mal..ti bbuka kt Mcd erk..hehehe..

Hazzy Ishak said...

selamat berpuasa ;))

eazy said...

selamat berpuasa.
klu dkt leh join buke posa sama