Friday, July 31, 2009

Walking Away...

SORRY dah lama tak update
Bukan malas
Tapi busy
SORRY dah lama tak update
Bukan takde idea
Tapi busy
Macam ni la idup kan...
Selagi bekerja selagi tu busy.
Sekarang ni plak musim pak arab serbu Malaysia, lagi la busy sampai bulan 9 maybe bulan 10.
Tapi weekend ni aku amik cuti.
Yeaaayy!!!
Nak pi release tension 2-3 hari.
Bukan pi main layang-layang.
Bukan pi berjemur tepi pantai.
Bukan pi ngorat anak dara orang.
Bukan pi shopping sakan.
Bukan pi panjat Gunung Ledang.
Cuma nak pi _______________.
Lokasi ? RAHSIA !!
Tunggu aku balik ya. Insya'allah..
BYE !

7 comments:

pjoe said...

ishhh...nk honeymoon lagi ke abg aqmal nie??ermmm...nampaknyer blog abg nie akan bercuti gak lar...huhuhu..makin ramai la org yg merindui blog abg nie yer...hahaha...nway,happy holiday n jgn lupe share ngn kitorang yg gigih masuk blog abg nie tiap2 hari...hahaha...:-)

Jajachentadia said...

kalu x pi kat sume tempat tu...
pi mana????
hehehehehe

Anonymous said...

neil nk ikoot!!!!!!!!

rizz said...

wahh g mne=p

cham's said...

imform la if don't hv any plan, c-ya

noor afzan said...

selamat bercuti aqmal..
nanti dah balik update la pasal percutian dilokasi rahsia tuh..

Ahmad Tarmizi said...

wahhhh...dah tahu dah p mane...p honeymoon ekkk...kat tmpt sejuk lagi tu (sejuk sgt kee)hahahahaa.....