Friday, July 10, 2009

Obsessed - Belajar Menggoda



Tajuk : Obsessed
Pelakon Utama : Idris Elba, Beyonce Knowles, Ali Larter
Classification : Untuk mereka yang suka menggoda dan tergoda.

Semalam aku pi tengok movie ni kat KLCC ngan Izzat & Nael..kononnya Nael yang nak belanja tapi dia cam berat hati nak buka wallet, so aku yang bayar..xkisah la janji aku dapat tengok si Beyonce tu berlakon.

Movie ni memang best, pasal sorang pompuan cantik, Lisa yang sangat obsesi kat sorang lelaki, Derek..mungkin nak cepat idup senang sebab Derek ni cam baik hati pastu kaya...walaupun xensem. Dari mula diorg bertentang mata dalam lif, si Lisa dah mula menggoda sampai sanggup buat apa saja di luar kemampuan untuk dapatkan si Derek tu.

Lisa ngah menggoda laki orang

Pergh...!!! Lisa memang hebat! Boleh jadi mentor..Aku suka..hahaha..So sesapa yang teringin nak jadi penggoda tu, patut tengok movie ni..

Happy Family

Part paling best bila isteri Derek, Sharon ( Beyonce ) dapat tau pasal pompuan gila tu..So berlaku la aksi tarik2 rambut...sampai satu part korang leh tengok Beyonce kena terajang kat muka..Oucch!! Sakit tapi dia still beraksi diva..

P/s : Pe lagi..pi la tengok cepat..kalau rasa xde duit korang pi tengok hari Rabu ya...sekian trima kasih.

6 comments:

NEiL iSkaNdaR said...

aperplak berat wallet..dah org tak tak tahu nk pilih seat mn..aiiyyo statement...huhu...

ai@reel said...

nak juga gak but belum berkesempatan.thanks for info

noor afzan said...

ingatkan kalau xder duet..nak supportkan..
rupenya suh pi tgk rabu..
adeh~

nazlizan said...

mesti best ali larter berlakon kan aqmal, tak sabar tunggu hry porter

aizat said...

haha
citer ni nk g tgk lah
review nyer cm besh jer he3!
:P

Abang Zulfadhly said...

yeaaaa!
ahernya aqamal p tgk wayang..
dulu ko ckap ko ade berat ckit nkl p tgk wyang kan?
ekekekeke..
rugi aku xdpt join..
huhuhuhuhu..