Saturday, July 18, 2009

Teka & Teki...... ( aku BUSY )


Assalammualaikum

Fuh!!
Dah brape hari tak update blog rupanya
Tak tau plak ada yg duk tunggu entry baru
Actually skang aku ngah busy
Banyak benda nak pk..so xsempat nak update..
Sejak g keja naik public transport ni, masa banyak abis kat atas jalan je
Semalam je sempat curik masa pi tgk Shout Award kat Bukit Jalil...
Perghhhh...Best ke?
Ntah..huhu...
Bukan dunia aku...
Sori!!!!!
So sementara aku duk pk nak pasal next entry korang main la teka teki ek..
Gambo ni amik kat Shout Award tu...
Sape adik manis kat sebelah tu..?
Heheh...korang teka la..


7 comments:

Abang Zulfadhly said...

mcm mane nak jwp nie ye..
hm...
ade hadiah tak?
bdasarkan kajian aku dr status fs aqmal, mmg sahla nie bkn aweks ko sbb aqmal punyer status single..
mmmm, kalu x kwan sekerja, kwan2..
kalu x pn, kazen mazen ko or kakak..
menepati x jwpn nie?

noor afzan said...

muke cam sama la..
adek or kakak kut~
hehe~

x pun peminat..
agaga~

cham's said...

adik kepada pemilik bunny...or akak bugs bunny???

reramarama said...

wahhh!!!! ko dh ade gf skang sam????

jeng3..... :P :P

rizz said...

adoi klau x leh jupe kt shout award ehhe da hagak msti rmai blogger g =p

jess said...

muka cam sama?ada jodoh tu..lalalala...

Anonymous said...

aqmal, awek cun sebelah tu
boleh la buat calon
apa tunggu lagi