Tuesday, March 31, 2009

TERIMA KASIH Chenta



Rasa mcm nak senyum sampai kat telinga, tujuan buat blog ni just nak suka2 je..blog ni pun baru je masuk usia 9 hari tapi total pelawat setakat post ni ditulis dah 644 orang...dan semakin bertambah..xsangka plak ada sambutan..hehe..

THANK YOU , TERIMA KASIH, SALAMAT, Nandi, Mossi,
Shukran gazilan, Orio muno, Mange tak, Tángeyoo,
Vinaka vakalevu, Merci, Makasih Chong rakhmat,
Khawp khun khrap....
kat sesapa yg sudi nak view...Insya'allah dgn sambutan yg diterima, blog aku ni akan terus idup...


3 comments:

rizz said...

THANK YOU , TERIMA KASIH, SALAMAT, Nandi, Mossi,
Shukran gazilan, Orio muno, Mange tak, Tángeyoo,
Vinaka vakalevu, Merci, Makasih Chong rakhmat,
Khawp khun khrap.... <---------- hebat! byk bhasa die taw hehehee

cham's said...

hahahaha, yg "ter"-lawat blog ni cuma 44 org buta, but yg 600 org lagi tu cuma "u" je main click2 testing line...mati dekkkkkkk, ok ke cikgu salmah? lariiiiiiik.

NEiL iSkaNdaR said...

yolah..hehehe biarla nak pggl apa pon..heheheh..neway tq chenta...