Sunday, March 22, 2009

Cikgu Ellynoor Akmal

Class stand up!! Good morning teacher!!


Cikgu Elly ngan 'anak murid' paling best!! ahaks!!

Ahaks! Tetiba je teringat zaman sekolah dulu..tiap2 kali cikgu masuk semua kena berdiri bagi salam..macam meriah je rasa time tu...hehe
Apa khabar agaknya cikgu2 aku skang ni ek..harap2 semua sihat...

 
Keluarga Encik Kamal..tu pun kurang 5 org

Erm..skang ni dalam family aku pun dah ada cikgu..Cikgu Elly..persis Elly Mazlin..hahah
sape Cikgu Elly?? owh...my 1st sister..yup..dia cikgu...baru beberapa bulan mengajar kat Puncak Alam..ajar apa? sekolah mana? ntah aku pun dah lupa..tetiba je tak igt..huhu...tp last week dia baru je konvo..So sebagai seorg adik yg baik hati...aku apply cuti semata-mata nak dtg konvo dia kat Putajaya...pergh!! cam best jek...

Semoga beliau dapat menjadi seorg cikgu yang disanjung satu hari nanti.



AMIN !!!

skang masa untuk tdo...sok pagi kul 5.30 nak kena bangun cari rezeki...


4 comments:

aizul said...

wawawa taste plak sama itu cikgu!~ hahaha

Aqmal Arista said...

uhh...akak aku dah kawen la...ko xnampak laki beliau yg garang tu..

rizz said...

haha da kawen kew ekekee

Aqmal Arista said...

dah ler..adik beliau je blom...hehehe