Monday, March 30, 2009

W.A.R - NING

Lagu ni khas utk mereka yg suka meRAMPAS , menCARAS, menCANTAS waima meMERAS..owh..tak lupa gak yg suka mengGODA....xperlu la nak susah2 amik hak org lain..usaha tu kan tangga kejayaan...tp klu smpi bebila duk single..anggap la xde jodoh..cermin diri tu skit..buat muhasabah diri..mandi bunga ke..xyah nak jeles tgk org lain ber'couple..

----------------------------------------------------------------------------------
Memang benar akulah cinta hatinya
Tiada guna kau menafikan segala
Simpan saja mimpi mu untuk bersama
Berundurlah dari nanti kau kecewa

Maafkan diriku oh andai engkau terasa
Ikhlas ku katakan niat ku yang suci

Tidak perlu untuk kau merayu lagi
Sememangnya banyak cinta yang menanti
Dan andainya kau masih berkeras hati
Jangan harap untuk ku mengalah pergi
Memang benar ku katakan
Dia milikku
Biarpun kau mengganggu dia setia padaku
Sudah jangan kau mencoba untuk memiliki
Kerna dia tak semudah kau sangka
Bukan sudah ku katakan
Dia milikku
Biar apa di kata dia tetap kan ku cinta
Memang sukar di percaya harus kau terima
Kerna hanya diriku berhak di atas cintanya
Bukannya maksudku
Terlanjur bicara
Maafkan diriku
Andai kau terasa
Ikhlas ku katakan
Niat ku yang suci
Untuk pertahankan
Percintaan ini
p/s : xde kaitan dgn yg dah mati tp ada kaitan dgn yg masih idup..ahaks!!!

9 comments:

aizul said...

hahahaha sapa plak yg dok merampas couple hang nih?

meh story kita blasah dia ramai2!

Aqmal Arista said...

bab rampas tu blom sampai lagi..dia baru je tahap menggoda..sebab tu kena warning awal2..huhu

rizz said...

wahh sapela yg merampas itew kan kekeee

Jal said...

lorrr ye ker.... bwk bersabaq aqmal ......

amirrayyan said...

salam..wah merampas...aduh...x tahan tol org yg wat cam tu....take care mal...

||| PöJìé PööH ||| said...

amboi!!
tu la payah klo ada yg hot..
mmg xsecure..
hangen gak ngan org mcm nih..
lg plak klo kapel melayan, mmg hangen..
nasib baik mine ok so far..
syukur apa yg ada..
ameenn..

cham's said...

ni pun kena mandi bwh jambatan or jejantas.

NEiL iSkaNdaR said...

adoi garang nyer makcik ni..takooootttttt....hey kamoo yg nk mencaras...jgn brani k..sian abg mal akoo ni tau....

Aqmal Arista said...

ahaks!! xde kaitan pun...
tp saja je nak bg reminder...
klu xkena kat diri sendri kena kat org lain...