Sunday, March 22, 2009

Segalanya Bermula


Assalammualaikum..

Alhamdulillah..pembuka bicara..

Finally..dapat gak aku wat blog sendri..slalu dok usha blog orang..lebih2 lagi blog si Azwan Ali,si selebriti FS Aizulmarcelo & Shamsulcairol..sivaji the bos!haha...plan lama dah nak buat tp asyik lupa je..padahal lebih 12 jam dok ngadap tenet..klu tak kat opis..guna kat umah...
sampai ayah cakap.. " ko leka je ngan latop ko..." 
dah tu nak wat camne..aku bukan kaki keluar rumah..pe lagi kaki lepak..abis keja terus balik..klu tak keja dok umah...so dah xde benda nak wat ngadap tenet je la..at least ada gak benda berpekdah aku buat..selain daripada melayan kerenah rerabit ngan kucing aku.

So, bermula saat ni..Segalanya Bermula...
Blog ni akan jadi tempat aku luah segalanya..dalam kepala ni kadang2 banyak gak benda nak kongsi..
Harap2..jangka hayat blog ni lama la..ahaks!!

AMIN!!!

3 comments:

Jal said...

aku lh bro rajin2 lh menulis blog.....aku pun br last week bt blog.....

rajin2 lh bukak my blog.....

http://liberty2009.blogspot.com/

||| PöJìé PööH ||| said...

welcome to bloggers world :)

Anonymous said...

PENGUMUMAN: Sempena kempen cintai bahasa kita... blog= citramaya, blogger=citrawan.. pasni leh panjang2kan. sekian. salam.-shahril