Friday, January 28, 2011

Kami Di Ceraikan


"Nombor yang anda dail tidak lengkap"

"Nombor yang anda dail tiada dalam perkhidmatan"

What????? OMG ! Apa ni?

Dah 5 tahun aku dgn dia, alih2 dapat tau kami diceraikan sebab aku tak bayar nafkah...banyak tu kenangan aku dengan dia. Banyak nombor skandal2 aku dia simpan dan banyak skandal2 aku simpan dia.

"kalau saya bayar abis ...xdapat balik ke? "

"tak boleh lah encik..."

"ala...xkan xboleh tolong... ='(

So petang ni berakhir la sudah hubungan kami. Diceraikan tanpa rela.

Tarik nafas.......!! Fuhhhhh.....

Actually dia yang dimaksudkan tu nombor telepon aku. Dah 5 tahun ++ aku guna, but disebabkan kecuaian sendri + ketamakkan pihak MAXIS nak kaut untung akhirnya nombor aku yg agak cantik tu dah dilupuskan. Memang dah tak dapat nak diselamatkan lagi katanya. Bayar la macam mana sekalipun. Sedih woo...ada sorang apek kedai handphone pernah ofer aku RM200 untuk nombor tu. Tak la cantik mana pun sebenarnya tapi senang nak ingat.

So kepada sapa2 yang ada nombor 0 1 7 6 3 5 6 6 3 5, sila padamkan daripada list korang ya. Aku dah tak pakai lagi nombor tu. Sekarang ni cuma guna num DIGI je.

HARAP MAKLUM

7 comments:

Abang Zulfadhly said...

ape la no digi ko mal? ngeee..

cham's said...

kita takde no digi...yg ada no tipon rmh mal je.

ni no kita:
0196858043

Aqmal Arista said...

Zul : haha...rahsia bah...kt fb pun ko xmsge...ni kan plak nak sms

Cham : uish...sms u nnt ya encik bos :)

feeq said...

Lorhhh Da Xde.. How To Contact2 Nih.. Nk Wish Raye Ke.. Hahahaha

Aqmal Arista said...

Bob : ada pun mcm xde kan...haha

feeq said...

tu arr.. almaklum la.. sejak2 melupekan maxis.. mane ade bro reply kalau org sms.. wahahahahahaha...

Ummy(^_^) said...

saya macam ada 2 no digi awak, tp yg mana 1 yg betul ye?