Wednesday, February 10, 2010

Lama sungguh...

Assalammualaikum...

Hyep! ;p

Lama betul tak update blog. Thanks pada yang bertanya & sorry pada yang menunggu.

Actually banyak benda berlaku sebelum ni, tapi memandangkan latop buatan Malaysia (pilihan bijak) aku ni wat hal skit...so xdapat la nak update semuanya.

Jap je dah masuk bulan Feb ya....laju bebenor masa bergerak,
Tapi Alhamdulillah, bulan Januari lepas satu permulaan yang baik untuk 2010 dan aku sangat suka dengan apa yang berlaku. Harap2 bulan Mac ( my birthday is coming!!) April, Mei sampai la Disember nanti semuanya baik2 belaka.

Amin !!!


2 comments:

Qarl said...

my besday is coming too

in march

hahahahaha

tibe2 kan

aizul said...

ada org tuh sudi tak nak celebrate bufday ngan kita???