Wednesday, February 17, 2010

Mereka KEJAM !

Disebabkan kecuaian dan kesengalan mamat polis ngan driver bas
(SE SUPER - aku boikot bas ko seumur idup! ) keta aku dah calar !! Wah! Kejam kan korang...aku punya la jaga leklok keta tu, xpepasal je jadi mangsa keadaan...

Alkesahnya begini :

Lokasi : Jalan Hang Tuah - Depan Masjid Al-Bukhary
Masa : 10:45 pagi - 15 minit sebelum aku masuk keja
Orang Jahat 1 : Driver bas SE SUPER yang sengal
Orang Jahat 2 : 2 org polis yang cuai
Mangsa keadaan : Myvi aku
Saksi : Orang ramai yang suka menyibuk

Tak tau la kan ntah camne tetiba pintu driver bas tu leh terbuka secara tiba-tiba. So polis 2 org ni tak sempat nak elak or cuba nak elak tapi terbabas gi langgar keta blakang aku pastu tanpa segan silu gi gesel plak body keta aku. Aiyak!!! Abis calar pintu blakang blah kiri pastu ada kemek skit..B**I ko !! (sumpah seranah dihalalkan kerana terlalu marah)

Bila aku kuar keta, tengok mamat2 polis tu dah terbongkang belakang keta seolah2 melekat atas jalan xleh bergerak...ada la tu part2 rapuh yang patah, samada betul2 atau sengaja nak cari publisiti murahan xtau la..

Erm...tak pepasal rekod baik aku dah tercemar coz terpaksa amik emergency leave. Buat report semua, kul 3ptg baru abis. Balik umah aku try sapu wax skit, sib baik ada part yg boleh hilang, so xde la ketara sangat cuma kemek tu xleh nak cover....

sob...sob... ;'(

5 comments:

Frazi A said...

mm, biasala kalu keta tu kita syg2 giler2, pasti calar sana sini..dlu ak pon camtu gak..skang ak pikir, lantak la keta, asal ko berguna kpd ak, ak jaga ko cam biasa2 ja..hehe

-N e Y r A- said...

perghh dasat

cham's said...

adat la mal kalo berkereta...sakit ati yang sakit.

ko lempang je polis dua ekor tu dgn batang k***k or nak i lempangkan denga dua payung susu sorang satu?!?

sabo wokey! yang penting you selamat.

Mr.YesterdaY said...

mmg sakit ati kan huhuh sabar2...

p/s: aku kalo org calar moto aku...aku lenyek dier..

AkU said...

ish..ish..sabor ek..hmmm~~