Wednesday, September 9, 2009

Beg " Penyejuk Hati "

Lepas berbuka semalam hati tak tenang
Nak kata mak masak tak sedap..tak plak sebab 2x aku tambah nasi
Ada something yang buat aku rasa tak selesa

Rasa macam nak keluar
Rasa macam nak cari ketenangan jap
Rasa macam xnak fikir apa yang aku dok fikir

Then kol Z..member yang keja kat SR
( gambo beliau ada dlm entry bulan 4 )

" Z..ko keja tak? Aku nak ajak ko keluar..ntah la..aku rasa macam tak tenang skang ni...kita g IKEA jap "

Niat hati just nak pusing2 je
sesambil cuci mata kot2 ada barang yg aku leh tambah wat hias rumah.
Tapi lain yang aku dapat...

Ni hah..
Beg PADINI..beli kat IKANO..

Lama gak la cari beg camni, senang nak bawak g merantau memana..
Dah kawen sok leh gak guna isi pampers anak hehe

Sesungguhnya beg ni dah selamatkan emosi aku semalam...

dan berjaya mengurangkan nilai Ringgit Malaysia dalam wallet aku...huhu


14 comments:

NEiL iSkaNdaR said...

jeles neh..xper..ada org nk bg neil beg hugo boss putih tu..wakakaakakak

noor afzan said...

cantik beg tuh..
oo.gi ikano dekat damansara tu ek?

aizul said...

gigih nak letak pampers kan..ke nak letak pad?a agagaggaga

||| PöJìé PööH ||| said...

amboiii budak nih mesti jenis Rosmah Mansor nih!!
giler shopin utk ilangkan stres..
huhuhu...
nasib baik Padini jer bukan LV n Prada segala..
huhuh..

terunadesa said...

ive got my stress beg from jaspal pav..bes tau ilangkan stress bli beg kan aqmal kan?

gazyCristiano said...

Ko pun kuat spend.. Haha!

pjoe said...

kalo nk tenangkan diri g la solat terawih...ape lak g shopping tuk ilangkan stress....hehehe...nway, lawa beg tue...

p/s:gigih bershopping la abg aqmal nie...hahahaha....

Anonymous said...

tak pergi ke terawih ke aqmal?
rugi tau ..
tahun depan belum tentu jumpa lagi

macam beg perempuan je ..
nie tentu sebab kawan dengan adik niel

farish sinclair said...

wakakka pojie...jnis rosmah mansor kekdahnya fb sgtz hahah

niesz said...

hihi..li beg smpai pk tuk ms depan..
bagus tul..
slalu li beg x pnh thn lbh 2 bln..
nice bag!

cham's said...

i pun ada satu warna brown 1st edition mcm kulit buaya, wakaka.

Apit said...

hahah macam 2 plak bro..
x pew at lease ko x de lah moody sangt kowt

releks, duit habis x pew janji hati senang

anyway new bloger

hans said...

akhirnya gembira dan tenang jiwa lepas dapat beli beg padini
hahahaha
bagus2

ai@reel said...

besarnya beg...salam aidilfitri maaf zahir batin