Monday, March 22, 2010

Ulang Tahun D.I.A


Warna Sutera Tak Mudah Pudar,
Sayangnya Koyak Terhiris Kaca,
Genap Setahun Waktu Beredar,
Terima Kasih Pada Yang Membaca.

Sedar tak sedar, rini genap setahun aku ber'blog'ing.
Macam-macam cerita dah disampaikan.
Macam-macam emosi dah dikongsi.

Jumlah pelawat dalam tempoh setahun

Insya'allah, selagi RAJIN tak dikikis MALAS, selagi tu blog ni akan wujud dalam dunia blog.

10 comments:

Amir Rayyan said...

selamat ulangtahun...happy2 selalu..insyaALLAH

Double N (Naz Nasir) said...

Tahniah... masih ingt ni blog yang membuahkan minat aku untuk membuat blog... dan blog ni jugak yang bnyk memberi panduan dan ilham... thnks huhu SELAMAT ULANG TAHUN D.I.A...

AkU said...

Happy Birthday tuk blog abg Aqmal.. >.<

adyhollowgurlz said...

epy burday to u......
epy burday to u....
epy burday to D.I.A!!!!!!!!
:)
;)

Qarl said...

keep on blogging bro!!!!

header blog chantek

..::..ein..::.. said...

selamat ulangtahun D.I.A...terus kan menulis di blog ye...

noor afzan said...

selamat ulangtahun blog bro k..
keep blogging k..

dah jadi FA MAS nanti, update2 la life as steward.

Anonymous said...

selamat ulangtahun D.I.A......

iz_mlka said...

mal, keep up ur good writing. tulis dgn hati, pasti akan terkesan pada mereka yg membaca. moga terus menulis

p/s: blog itu pentas...maka dalam bisik, jeritlah puas-puas :)

deekkyy said...

hallo..salam kenal ya...

http://deekkyy.blogspot.com