Thursday, March 18, 2010

Bila Encik Mokhtar Meramal...

Hari ni last training, maksudnya sok aku start keja cam biasa. Rindu plak nak dengar bunyi telipon berdering-dering. Kesimpulan daripada training 2 hari ni, aku rasa cam lebih bersemangat nak keja n jadi somebody.

Kami yang terpilih..

Sebelum balik tadi, Encik Mohktar Said slaku penceramah dah wat ramalan berdasarkan tarikh lahir aku.

Katanya :

1. "Dalam umur 30an, U akan jadi somebody yang digilai ramai wanita. Tapi, ramai wanita yang akan U kecewakan" - Digilai?? Jadi artis kah? hahahah. Fuh! masin la mulut ko Encik Mokhtar..hahaha

2. "U tak sesuai dgn keja skarang. Kena keluar daripada kepompong, baru orang akan nampak keistimewaan U..." - Betul gak cakap beliau, 3 tahun dah pun aku dok terperap dalam opis, maybe aku patut kerja kat reception kot..dok tayang2 muka skit..huhu

3. "Ekonomi U tak brape stabil skarang ni. Kena usaha lebih lagi dan U akan jadi somebody" - Bab yang ni betul la kot. Duit mengalir cam air skang ni. Aku kena buat something !!

4. "Kalau bercinta, jangan bagi 100% komitmen. Biar pasangan U yang bagi 100%, U just bagi 50% - 70% komitmen je " - Erm..no komen..mungkin akan dipraktikan 1 hari nanti.

Mampu kah aku menjadi SOMEBODY ??

Pape pun tu cuma ramalan beliau jek, aku cuma nak berkongsi cerita. Betul ke tak xtau la. Tapi kalau betul apa salahnya..ahaks! ;p

11 comments:

Qarl said...

qarl doakan yg terbaek k

jd somebody jgn lupe yg len

plak

hehe

reramarama said...

psstt!!

bukti akku dh check! :P

azuraida said...

nak tilik jugak... sharull bgtau pacik tu birth date ak taw.. hehhe ... b sumbody n dun hurt somebody ok !!

juicy X said...

aiyark,30an baru nk digilai, rasa cm dh terlambat tuh

Anonymous said...

apa yang dinyatakan memang ada benarnya.....

always positif thinking

noor afzan said...

bakal jadi model kott..?
macam ada pakej je..

Anonymous said...

u already b somebody coz u r who u r..

adyhollowgurlz said...

no biggy to be sumbody bro..
just always remember where we are in the old time...:)

AkU said...

YES u CAN..!!

Anonymous said...

bolehnya jadi somebody selagi kita masih bernyawa and kita berusaha.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.