Thursday, March 18, 2010

Bila Encik Mokhtar Meramal...

Hari ni last training, maksudnya sok aku start keja cam biasa. Rindu plak nak dengar bunyi telipon berdering-dering. Kesimpulan daripada training 2 hari ni, aku rasa cam lebih bersemangat nak keja n jadi somebody.

Kami yang terpilih..

Sebelum balik tadi, Encik Mohktar Said slaku penceramah dah wat ramalan berdasarkan tarikh lahir aku.

Katanya :

1. "Dalam umur 30an, U akan jadi somebody yang digilai ramai wanita. Tapi, ramai wanita yang akan U kecewakan" - Digilai?? Jadi artis kah? hahahah. Fuh! masin la mulut ko Encik Mokhtar..hahaha

2. "U tak sesuai dgn keja skarang. Kena keluar daripada kepompong, baru orang akan nampak keistimewaan U..." - Betul gak cakap beliau, 3 tahun dah pun aku dok terperap dalam opis, maybe aku patut kerja kat reception kot..dok tayang2 muka skit..huhu

3. "Ekonomi U tak brape stabil skarang ni. Kena usaha lebih lagi dan U akan jadi somebody" - Bab yang ni betul la kot. Duit mengalir cam air skang ni. Aku kena buat something !!

4. "Kalau bercinta, jangan bagi 100% komitmen. Biar pasangan U yang bagi 100%, U just bagi 50% - 70% komitmen je " - Erm..no komen..mungkin akan dipraktikan 1 hari nanti.

Mampu kah aku menjadi SOMEBODY ??

Pape pun tu cuma ramalan beliau jek, aku cuma nak berkongsi cerita. Betul ke tak xtau la. Tapi kalau betul apa salahnya..ahaks! ;p

11 comments:

Qarl said...

qarl doakan yg terbaek k

jd somebody jgn lupe yg len

plak

hehe

reramarama said...

psstt!!

bukti akku dh check! :P

azuraida said...

nak tilik jugak... sharull bgtau pacik tu birth date ak taw.. hehhe ... b sumbody n dun hurt somebody ok !!

juicy X said...

aiyark,30an baru nk digilai, rasa cm dh terlambat tuh

ai@reel said...

apa yang dinyatakan memang ada benarnya.....

always positif thinking

noor afzan said...

bakal jadi model kott..?
macam ada pakej je..

Anonymous said...

u already b somebody coz u r who u r..

adyhollowgurlz said...

no biggy to be sumbody bro..
just always remember where we are in the old time...:)

AkU said...

YES u CAN..!!

raihana said...

bolehnya jadi somebody selagi kita masih bernyawa and kita berusaha.

raihana said...
This comment has been removed by the author.