Tuesday, March 29, 2011

Alhamdulillah

27 March 2011 - Skali lgi potong kek, kalau 2 March ritu sendri beli sendri potong & sendri makan kek, kali ni aku sambut ngan 4 org yg lain.

Kek ni sangat sedap ok !

Majlis berlangsung kat Damansara Perdana (near IKEA) yg mana harga sewa apartment disitu berharga RM1900 sebulan..haiyooo! Dapat berlegar disekitar swimming pool pun aku dah teruja..dalam hati terdetik "untung jadi orang kaya" kan :)

Sekali sekala berkumpul ngan rakan sekerja seronok rasanya. Macam2 ragam macam2 cerita. Paling best part2 bergosip dan mengutuk..kau kutuk dia, dia kutuk kau...hahaha..dan as usual la kan, aku cuma jadi pendengar setia dan pengumpul maklumat...naaaa..baru la selamat jadi penyimpan rahsia :p

Rakan2 sekerja "1 Malaysia"

Alhamdulillah, petang tu gak something good berlaku. After 10 months tak bertegur sapa dan tak nampak batang idung memasing, finally aku baik semula ngan bestfriend lama. Fuhh!! Lega rasanya bila org dah tak anggap kita musuh.

Korang kenal mamat ni? Dia la abg si Daus AF8 =)

4 comments:

Amir Rayyan said...

aku kenal mamat kt pic last tu...pernah dtg umah time open house...hehehehe...(ko yg bawa kan...)

Cikgu Hizazul Khan said...

happy belated besday.....

Titot *(^_^)* said...

abg aqmal : 10 bulan jer tak tegur???
hmmm...sayer..pas 36 bulan..barulah terbuka hati kawan sorg tuh nak berbaik ngan sayer...alhamdulillah...

[k]o{q}i[n] said...

hepi belated besday..

mmg rse x best langsung bile gaduh ngan bestie sndri.. tp ok la kalo dh ok blik.. wish u both be bestie ever..