Wednesday, September 15, 2010

Rezeki Ramadhan

Alhamdulillah, akhirnya!! dapat gak aku update blog. Banyak duh benda2 penting yg tak dapat nak update kat sini atas sebab2 yang tak dapat nak di elakkan.

1st September 2010

Start 1 hb ritu aku naik pangkat. Takde la bertingkat tingkat tp cukup la buat aku rasa hebat hehe. After 3 tahun 10 bulan duk terperap dalam opis menjadi "voice over the phone" akhirnya aku keluar ke depan, keja tayang muka plak hehe. Kalau dulu aku kena jaga 8 org, kali ni aku nak kena jaga 20 org yang punya macam2 ragam.

" I know u can be somebody " - ni bos baru aku cakap ya selepas beberapa hari dia tengok aku.

Masuk rini, dah 15 hari aku pegang jawatan baru, Alhamdulillah tak la teruk mana. Cuma mental nak kena kuat, biasala bila org yg xde pengalaman tiba tiba dapat satu tanggungjawab besar, mesti yg lama tak puas hati kan.

Biasa la org kita.........!!! :)

3 comments:

feeq said...

caiyok2...
show to all that u can do it..
cewahhhhhh

Radzi said...

congratez..!
slamat mnjlnkn tugas ngan baik br0..
^.^

Ct Arina said...

woooo~
tahniah!
~_^