Sunday, August 15, 2010

Qaira

Qaira..

Patut ke aku namakan Qaira Arista?? hahaha

Pandora dah selamat beranak sebulan lepas. Hasil daripada sesi beramah mesra dengan Didi.Alhamdulillah, semuanya hidup, ada 4 ekor. Sekor itam, sekor coklat gelap, sekor macam maknya dan sekor macam bapaknya Didi. Skang ni mereka semua still ngan " mak angkat" kat JB.

Aku paling suka yang macam Pandora tu, jantan or betina "wallahualam" tapi aku namakan dia Qaira..huhu..ok tak? kalau dia betina, maintain je la nama tu, kalau jantan sok kena la tukar nama lain :)

Yang lagi 3 bradik tu xde nama lagi sebab plan nak bagi kat orang lain tolong bela.

Pandora + Didi = Dapat la 4 bradik tu

6 comments:

cham's said...

nak carik mak susuan ke..? ke mak pembatisan?!? hehehe chomey btul-lah

neyra shazeyra said...

comel giler semua!

Qarl said...

Qaira

kan.... hehe

Ct Arina said...

comel gile!
qaira arista.
punye sedap name kucing die.
haih~

Afzainizam said...

.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•.
----==--Kami Mengucapkan---==----
Selamat Hari Kemerdekaan ke 53
'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•'
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com


Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

uhhhh ada 4 beradik ye.... comel nama dia... ingatkan sapa lah qaira arista itewww

noor afzan said...

cute2..
geram nya..