Wednesday, September 15, 2010

Raya Datang Lagi !!

" Selamat hari raya mintak maaf minta ampun dari hujung kaki sampai hujung rambut, andai ada salah dan silap. Halalkan makan dan minum kalau ada terlebih terkurang. Kosong - kosong ya !!"

Haa...tu la skrip wajib aku di pagi raya..hehe..
Rasanya tak terlewatkan nak wish Selamat Hari Raya kat sini...ala..baru masuk raya ke 6..org MALAYsia kan sambut raya sebulan, so layankan aja :)

Gambo raya family aku tak pernah cukup korum...huhu

Selamat ari raya mak...selamat ari raya ayah !!!

Ni je la sorg adik pompuan aku

Nama dia Ayie..tahun ni amik PMR
3 Generasi
1st time sambut raya..kena nampak comel

7 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

Selamat Hari Raya

cik shara gadis bunga said...

jgn kate u je..
gam fam i pon ta pernah ckp korum

btw, slmat ari rye :)

Qarl said...

abg mal

selamat hari raya

n happy2 keje k

aizul marcello said...

kemsalam ayie ea!!! ckp ngan dia gud luck!

Afzainizam said...

*♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥*
----==--SalamAidilfitri---==----
--=== Maaf Zahir & Batin ===--
*♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥*
Budak-budak main mercun,
Jangan sampai terbakar tangan,
Di Aidilfitri kita berhimpun,
Hulurkan tangan meminta ampun.

Anak zirafah dimakan buaya,
Buaya Tain makan kelapa,
Bila makan juadah raya,
Yang miskin jangan dilupa.

Sudah tiba Hari Raya,
Setelah kita sebulan berpuasa,
Hari Raya di sambut gembira,
Jangan pula ada yang berduka.

Pagi raya semua gembira,
Berjalan bersama rakan dan taulan,
Ketika enak menjamu selera,
Orang yang tiada jangan dilupakan.
*♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥*
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami...

aliya atina said...

wah , comel adik kecik yang pakai tudung tu :) laki ke pompuan tu ?

Ct Arina said...

selamat hari raya too ~_^