Thursday, December 10, 2009

100++


Wah! Lama tu aku tak buka blog...dah masuk 15 hari aku tak update..
Ala...baru 15 hari kan..ada org tu dekat 2-3 bulan tak update. Klik sini sana, taip itu ini, dah masuk entry ke 100 rupanya.

Betul gak orang cakap, nak buat blog ni kena rajin, kalau hangat2 t**k arnab baik xyah buat. Letak je la pasal pape pun, even cerita pasal beli goreng pisang ke, pasal kegersangan ke, pasal mak beli mangkuk tingkat ke xpun pasal gaduh laki bini. Pedulik pe kan, blog kita...nak baca..baca..xnak baca bleh blah..sebab mereka yg punya blog aja faham :)

Si Mamal....
Alangkah nikmatnya klu dpt berehat sambil tersenyum...

Hakikatnya skang ni dah masuk bulan 12, dah hujung tahun..maknanya? maknanya aku agak busy. Banyak benda nak buat, staf punya appraisal form pun tak siap2 lagi huhu, nak clear cuti diorg lg, cuti sendri pun banyak lagi tak abis.

Now...aku blur..xtau nak tulis pe dah...
gasak la...janji aku update..ahaks! ;p

p/s : ada something yang aku tunggu skang ni, maybe leh kongsi dalam next entry...


10 comments:

I am Karl said...

hohohoho

header baru

keep on blogging bro!

komen ni live dr kuching ok! gagaga

Puteri Sepi said...

haaa.. kongsi.. jgn x kongsi. crite ape tu? kasik la hint sikit :D

NEiL iSkaNdaR said...

neil tahu aper..... hehehehhe bestnyer jd boss kan bang

noor afzan said...

oo.dah seratus entry..
ingat pe tadi..

zoncapriku said...

rehat jgn x rehat...

LaDies 09 said...

ye betui2..anggap belog mcm diary harian..hehhee

cik yaya said...

hehe
btol3..
hye dyeorg yg ad blog je yg ley phm ap dyeorg tulih:)

feeq said...

YER BETOI2.. EVEN PASAL PISANG GOWENG.. LALALALALA~~~~

pjoe said...

huhuhu...agak sentap la statement 2-3 bulan xbukak blog tue...hehehe...:-P

Siti Azurina said...

Mamal comey la.. putih bersih. huhu