Tuesday, October 27, 2009

Opis Aku


Akhirnya dapat gak aku menggagahkan diri yang tak brape gagah ni untuk update blog.

Tuhan je tau (dan juga mereka yang dah aku bagi tau) betapa busy'nya aku beberapa hari lepas dah beberapa hari yang akan lepas (sila buat2 faham). Bukan busy sebab nak kawen tapi sebab ada wat aktiviti kelabut (kelam kabut = xde proper plan) skit kat opis.


Senang cerita, opis aku wat sikit renovation yang agak besar kesannya. Semuanya nak siap dalam masa 1 hari. Pergh..!! Seksa sungguh rasanya. Nak ganti karpet, nak pindah meja, nak pecah dinding, nak transfer pc, nak transfer line, nak tarik kabel, nak kemas2 dan bermacam-macam nak lagi lah.


Tapi Alhamdulillah, akhirnya opis aku berwajah baru selepas bertungkus lumus dan hampir pengsan selepas terpaksa hidu gam karpet 2-3 jam (pergh!! memang ting tong habis) dan aku sebagai org yang agak penting kat opis berjaya mendapatkan tajaan bilik tdo yang agak mengasyikan..



Sok lusa aku letak gambo "opis baru" ya...

9 comments:

aMir RaYYaN said...

wah..bz nye/...hhehehe...jg diri..:)

aizul said...

aiks..gmbo bilik tuh mcm cun!

syaf said...

woo dayst bilik ko bro...
aku nk p situ

noor afzan said...

ingatkan opis transfrom jadi macam bilik hotel..
kuang2..

I am Karl said...

ni opis ke umah?

Afzainizam said...

Salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com/
salam kenalan saya baca blog older entry kamu... jadi salam kenalan salam dihulur moga persahabatan terjalin...

eeeee opis baru..... wahhh siap tempat tidur lah... bestlah tempat kerja kamu ... bos suruh korang tidor ke... bagus nya kerja kamu ye.... tidur pun dapat gaji...

Just_najmiE said...

tajaan bilik tido?.. awk kerja apa?..

farish H said...

xsaba nk tgok opis bru ahhaha

niesz said...

aik..bilik pon d taja?emm..nk gak tgk pic tu..sure cantik nyer..