Sunday, October 18, 2009

My Baby Boo

Entry kali ni nak memperkenalkan 'produk' terbaru keluarga Akmal.. :p
Akak aku yang sulong baru je selamat lahirkan baby girl. Ni kira anak sedara aku yang ke2. Yang 1st dulu anak kakak num 2..perempuan gak.

Nama : Nur Adliena Umairah Binti Azman (azman kot nama bapak dia..lupa..)
Tarikh Di hasilkan : Tak Pasti..(tu rahsia kakak aku ngan laki dia.haha)
Tarik Lahir : 30 September 09
Waktu Lahir : Lebih kurang jam 4 pagi
Cita-cita : Nak jadi anak yang baik...insya'allah


Pakcik syg kamu !


p/s : camne la rupa anak aku sok ek...comel ke comot ke cantik ke..tak kisah la, janji sempurna. AMIN..tapi bila ek aku nak ada anak...huhu

13 comments:

cham's said...

kawin le cepat :P

intan said...

kalau nak tahu kawen cepat2 yer...

iyllienaz said...

waa..comel..same bufday ngan my sys...

Double N (Naz Nasir) said...

kalo ank tahu pakcik tu sayng baby ker tak, tgk mase baby tu berak, pakciknya nak bersihkan ker tak...

pjoe said...

comel la ank buah abg aqmal...saye rase geram pun ade...rase nk cium baby tu pun ade...meh la saye g umh abg tgk ank buah abg aqmal nie..hehehe...

noor afzan said...

bile nak tawen bro?
dah kawen baru le tau..=)

||| PöJìé PööH ||| said...

Produk katanyerr!
Kamu bila lagi?
Heyyyy!

farish H said...

so sweet!

niesz said...

comey nyer...hope jd anak yg baik2 k..
emm..bkn produk la..tp tuah..ehe..

fadzzZZ said...

ala tomey nyew awk.............

kawin larh cpat2 nanty dpt ank sendri pulak....

XD

ai@reel said...

comel mcm pakciknya...uhuuh

bila lagi bro?

juicy X said...

eeeeee,sgt2 comel...
(khas buat bby,bkn pak cik beliau yer)

A E D A said...

yeay another september babies :P

bestnye rambut cacak2, muka sbjk cam bapak die. kak elly kecewa tak? haha:) and one more, nama mcm kak ina je...ye ke?