Sunday, September 18, 2011

Percubaan Pertama

Alhamdulillah, rezeki Shawal.

Percubaan pertama yang membuahkan hasil. Orang kata rezeki jangan ditolak & kalau tak cuba kita tak tau.

Hasil daripada "1st photoshoot" yang sekadar suka2. So dapat la gak duit poket yang boleh cover 2bulan duit minyak keta bersamaan 1 bulan installment keta =)









OK tak ? Maaf ya, budak baru belajar =)

p/s : owner kedai kek nak buat proposal bisnes, so klu korang nmpk biskut raya tu cam menggoda, blh la order utk raya tahun depan..nak makan time Deepavali next month pun ok what... ;p

1 comment:

Atikah Binti Rostam said...

Tart neneas tu lah yg paling menggoda. Tebgok jr dh sedaap..

N btw, ni blogger bru blajar..

http://indacloud.blogspot.com/

Bace la. It would means a lot..to have readers.