Monday, August 15, 2011

Buah Hati Terbaru

Ehem...ehem..hehe


Tu dia...buah hati terbaru. Lens TAMRON AF18-270mm for my DSLR.

Baru je sunting kat kedai semalam, mula2 ingat nak gi merisik je skali sangkut plak, habis budget raya tahun ni. Mana taknya, harga dia sama dengan 4 bulan installment kereta. Tapi org kata kalau dah minat apa pun sanggup kan. Takpe la lagi pun ni dikira macam pelaburan jangka panjang.

Lepas beli terus bawak dia gi dating kat Taman Rama-Rama, saja nak test power. Ni la hasilnya :)




p/s : Saya budak baru belajar, kalau salah tolong tunjukkan.

3 comments:

syahirah sabri said...

best laaaa

FeeQ said...

huyyo.. tros g ngetest...

Qaseh dalia adelia said...

lawa gambar dr buah hati baru