Tuesday, November 9, 2010

Untuk "Disunting"

Iklan Tak Berbayar
________________


Ok..nak buat iklan skit kali ni. Ada tak sesapa yg berminat kat si comel ni?
Kalau ada bagi tau, tapi nak yg betul2 serius nak bela. Sebab si comel ni daripada kecik memang duk terperap dalam rumah, so agak manja sedikit.


Nama : Louie
Jantina : Si Dara Sunti
Umur : 8 Bulan
Keturunan : Parsi + Kucing Kebanyakkan
Ciri-ciri : Agak kuat makan, masih dara, pemalu, manja dan segala macam sifat semulajadi kucing
Hantaran : RM 700++
Warna Bulu : Korg tgk la kat gambo tu, aku tgk cam brown + grey


Kalau ikut perkiraan, si comel ni merangkap anak sedara Didi aku, sebab tu cam ada iras2 si Didi.


So pada sesapa yang berminat, please let me know ya =)

4 comments:

ARC™ said...

fuh cmne tau still dara?

Ct Arina said...

mak ai, mahalnye hantaran =)

me_nazri said...

masih dara~... xbleh blah ayat huhu

zatiyah said...

hi.. am ur new fan.. nk comment ckit boleh.. klakarla kucing awak nih.. tau2 jer muka nk masuk iklan. muka sombong.. hahaha..