Wednesday, April 21, 2010

Girlfriend Yang Menggemukkan??


Drama sebabak pagi tadi.
Masa duk leka tengok Didi ngan Pandora main kejar2 kat laman.

Aku : dah gemuk dah Didi sejak ada makwe.
Mak : ko pun kalau ada makwe mesti gemuk
Aku : erk!! ada plak camtu?
Mak : ( senyum sinis )
Fakta ke auta ek?
Betul ke apa mak aku cakap tu?

Yang kompem, lelaki bila dah kawen mesti perut boroi mengalahkan bini ngandung. Ini fakta ya, bukan auta..kajian menunjukkan 90% lelaki yang berkahwin akan gemuk atau boroi gara2 aktiviti s**k**l bersama pasangan...dan hasil pemerhatian aku gak membuktikan perkara yang sama.

Persoalan skang betul ke klu ada gf leh gemuk?

Ntah la labu............. :)

11 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

kalau tau jaga makan n badan, tak kot

mryesterday said...

x semstinya....aju maintain aje,...

lme x update blog...

putra said...

faktor yang menggemukkan lelaki selepas kawin ialah disebabkan aktiviti seksual mereka kan?kalau just ada makwe jer mana boleh jd gemuk..lainlah makwe dia tu dijadikan mcm bini gak..hahaha

neyra shazeyra said...

heeee :P kalau bini mmg gemok?

||| PöJìé PööH ||| said...

bahagia kot.. awek/ bini kasi makan sedap2..
huhuhh!

hakimfaridzul said...

kurang pasti plak kalau gf tuh!!
agagaga

~MIYAMI~ said...

x semestinya ada awek trus gemuk,
tapi kalu dah senang hati sgt, mkn pun x hengat dunia, gemuk la....ha~~

AkU said...

awek 'masak; sedap2 la tuh..itu pasal leh gemokk..hehehe..

CokelaT_panji_loCop said...

golongan gf kate yg gemok sedap pelok
dats y bf ramai gemok

Afzainizam said...

Salam ziarah salam kunjungan pada kamu…. Salam dari kejauhan
Salam dari kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu… Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

AniS GalaXy said...

tp bf anis xgemuk2 pun
mcm tu jgk
anis nie yg naik lg ader ar...
hehehe
nk kuwus
nk kuwus