Tuesday, January 5, 2010

2010

Assalammualaikum.
Eh!! dah 5 Jan 2010 rupanya..wooo..cepat tul masa berlalu...rasa macam baru je semalam aku terkesima tengok percikan bunga api kat KLCC..
Ish..ish...makin lama makin tua rasanya...tak lama lagi nak masuk umur 26 dah...hahahah..26?? cam tak caya je.
Tapi 2009 memang aku xleh lupa. Banyak tul kenangan pahit manis. Harap2 tahun ni yang manis tu tetap manis, yang pahit tu biarlah berlalu dibawa arus peredaran masa.
Azam 2010 ?
Hehehe..so far azam aku tak pernah tersimpang jauh. Walaupun tak tercapai 100% tp aku tetap nak tanam azam baru. Azam 2009 nak beli keta dah tertunai. Azam 2010 plak macam2 dalam kepala, tapi aku tau limit aku smpi mana, so xnak buang masa berangan yang bukan2. Insya'allah, kalau ada rezeki, nak beli kamera SLR :) (amin!!!) Then nak try cari kerja lain, "kerja yang ada kerja nak buat", tak macam sekarang ni, banyak makan gaji buta..huhu
Apa2 pun, wait & see..insya'allah..kalau kita ikhlas, semuanya akan dipermudahkan.
p/s : tak leh nak update blog slalu, latop rosak..broadband pun xbayor lagi..

6 comments:

Amir Rayyan said...

hahaahha..broadband x byr lg...lalalalalalala..call pon x ley la kan.,...hehe

farish H said...

jap je kan da msuk 2010

cham's said...

lain kali guna la beruk-band...epi new year mal. diam tak diam dah nak masuk 2 tahun since zaman fs.

Double N (Naz Nasir) said...

baru 26 bukan 30 kan. hehe apepun slmt thun baru..

Zack Ikhlas said...

hey abg..bila free??
nak pass the gift to u..

AkU said...

all the best bro aqmal..