Monday, May 9, 2011

Nano, Miki Dan Lubi

Comel tak ? ..... Comel tak? ..... Comel tak?

Haa..comel kan? heheh..anak2 Didi dah makin membesar & aku dah bagi nama pun kat mereka bertiga.




Yang putih gebu ni namanya Miki




Ni namanya Nano. Kalau tengok muka dia dah macam muka Didi

Ok yang tengah tengok Nano & Miki makan tu namanya Lubi. So far gambo dia paling susah nak amik sebab dia demand lebih, xnak bagi kerjasama... ;p

Umur mereka baru masuk dua bulan. Tapi la ni, mak bapaknya sedang "bertungkus lumus" menghasilkan "produk" terbaru hehehe..biasala kucing, kuat mengawan.

8 comments:

miszgarfien said...

kiut nyeeee........comey sgt2 anak2 bulus tu...nak sekor boleh x

Aizad Hassan said...

Nice blog. Free2 lawatlah blog saya >> strangestinpilah.blogspot.com =D

new bloger :) said...

sgt suke kucing?? :)

Jijahh @ f.k said...

hish geramnyeee ...comel sangat ;)

^ Uncle Syaf ^ said...

uii mal, pe cer, sorry lame tak terjah blog ko,


aku baru start aktif balik ni..

woo kucing2 dah branak pinak dah.. bak sekor, tak kan kedekot kot ngan aku...ha3

Nur Sulastri said...

comel.comel.comel.comel.comel. GERAM ! fullstop :)

Izz Latif said...

~nak satu!~
(^-^)


www.izzlatif.blogspot.com

Ms Z said...

so cute! especially miki! hee..