Tuesday, February 22, 2011

Bidan Terjun

Last weekend aku merayap lagi ke Johor Bharu. Melawat kawasan liputan sambil menyelam minum air...ahaks!

Tak lama pun 2 hari je. 1st skali kena ikut rombongan nikah member atas member. Tak pepasal kena jadi saksi pernikahan beliau...saksi 25% . Maklumla family org tu nun jauh di negeri bawah bayu. So sekadar meramaikan majlis. Tapi excited gak sebab 1st time tgk org nikah, jakun skit..huhu

Yg kiri sekali tu hah pengantinnya : Inchik Andi, semoga kekal bahagia ke anak cucu & dapat jadi suami yang adil utk kedua-duanya. Dua bini ? Opss!


Ok yg baju merah ni Mak Jah aka pendengar setia. Sape nak ?? huhu

Diorg ni dah cam anak branak bukan laki bini walaupun baju sedondon

Mak Jah sporting gila ! Cam Rosnah Mat Aris ;p

6 comments:

Amir Rayyan said...

kisahnya.....

Qarl said...

abg mal,

giler sempoi makcik tu kan haha

::FAIZ FARISH:: said...

nice pic

aizul marcello said...

rndu mak jah laa gila!! jom lepak ngan mak jah lagi!!!

Anonymous said...

Mak Jah kesayangkan ku..
semoga semuanya menempuhi kehidupan yang bahagia :)

Ummy(^_^) said...

org yg tulis komen ni bila lagi plak? ;p